Company Logo
Creditcardaanvragen.net
VisaMastercardPrepaidFAQ

Hoe kan ik een creditcard snel aanvragen?

Algemeen
Buitenland

Een creditcard snel aanvragen is zeker mogelijk. De keuzes zijn echter beperkt tot een prepaid creditcard omdat de reguliere levertijd van een creditcard tussen de 5 en 10 dagen ligt. Met een prepaid creditcard kunt u ook hotels boeken, auto’s huren en wereldwijd betalen of geld opnemen.

Levertijd van creditcards

Het aanvragen van een creditcard is binnen een kwartier gedaan. De keuring en levering kan tot 12 dagen duren. Dit komt omdat: De persoonsgegevens moeten worden gecontroleerd; De BKR-toets wordt uitgevoerd om te checken of u kredietwaardig bent; De creditcard moet worden gemaakt en worden verzonden per post. Hoe snel de creditcard wordt geleverd verschilt per creditcardmaatschappij;

  • Mastercard en Visa - De beoordeling door ICS cards tot aan levering van de creditcard op de deurmat duurt altijd tussen de 5 en 10 dagen.
  • American Express - Over het algemeen is de levering van American Express creditcards sneller dan Mastercard en Visa;
  • Prepaid creditcard - Een prepaid creditcard heeft meestal een doorlooptijd van 5 dagen. Er zijn echter creditcards die binnen één dag kunnen worden geregeld. Een voorbeeld hiervan zijn de debitcards van de Nederlandse bank Bunq.

Nog een voordeel is dat bij het (snel) aanvragen van een prepaid creditcard geen BKR toets is vereist. Wil je alle verschillen weten? Lees dan “wat is het verschil tussen een prepaid en een reguliere creditcard?”

Snel een prepaid creditcard aanvragen

Wilt u dus zeker weten dat u binnen één dag een creditcard heeft. Kies dan voor een prepaid creditcard van bijvoorbeeld Bunq of Revolut. Deze zijn ook altijd te gebruiken met een smartphone.

Gerelateerde vragen

Zit jouw vraag hier niet tussen? Bekijk onze FAQ pagina.

Creditcardaanvragen.net

Op deze website vind je alle essentiële informatie over creditcards. Er zit veel verschil in en het is moeilijk om de juiste keuze te maken.

Maatschappijen

Visa

© 2022 Creditcard aanvragen, Inc. All rights reserved.